Безплатно Саниране

 • БЕЗПЛАТНО САНИРАНЕ НА СГРАДИ СРЕЩУ ПРАВО НА НАДСТРОЯВАНЕ ПРЕДЛАГАМЕ МОНТАЖ НА ИЗОЛАЦИЯ И ЦЯЛОСТНО САНИРАНЕ НА СГРАДИ СРЕЩУ НАДСТРОЯВАНЕ:

  Изисквания:

  1. Нужно е съгласието с нотариална заверка на всички собственици в етажната собственост, независимо дали притежават земя. Правото на надстрояване трябва да се учреди от всички съсобственици, като договорът за монтаж на изолация и саниране срещу надстрояване се сключва във формата на нотариален акт.
  2. Градоустройствения план трябва да го позволява При сгради с хоризонтални покриви има възможност да се извърши преустройство на плоския покрив в скатен с използваемо подпокривно пространство при което последното изискване ( 2.) отпада. При варианта с надстрояване срещу топлоизолация и саниране си запазвате същите тавански помещения.

  Финансиране:

  Цялостното финансиране за монтаж на изолация и саниране на сградата се поема от фирма ВЕРТИКАЛ ЕООД санирането включва:
  1. Монтаж на топлоизолация на цялата фасадата на сградата с лицензирана система завършена с мазилка, камък, керамични или композитни алуминиеви панели по ваш избор.
  2. Топло и хидро изолация и саниране на покрива на сградата.
  3. Цялостна подмяна на дограма в стълбищната клетка и входа. Съгласувано остъкляване на тераси и балкони със стъклопакетна PVC.
  4. Подмяна на дограма във всички апартаменти, а за тези които вече са я подменили компенсация във вид на енергоспестяващи кухненски уреди.
  5. Подмяна на електроинсталацията на сградата.
  6. Подмяна на ВИК инсталацията на сградата.
  7. Инсталиране на асансьор или подмяна на съществуващия ел. асансьор с хидравличен

  Какво печелите от програмата топлоизолация и саниране срещу надстрояване:

  1. Ще живеете в цялостно обновена, санирана съвременна сграда.
  2. Икономия от топло и електро енергия над 50%.
  3. Сградата Ви ще е сертифицирана по програмата за Енергийна Ефективност клас"А" и ще бъдете освободени от данък сгради за 10 години.
  4. Цялостното саниране и топлоизолация увеличават цената на жилището Ви.